Vad är kakel i storformat?

- Sep 03, 2019-

Stora plattor - Den senaste kakeltrenden

I HANSE ger vi dig den senaste trenden inom storformat porslinsplattor, även kallade tunna porslinpaneler. Storlekarna rör sig uppåt från normen 600x600mm. De expanderar till stora plattformat på 900x1800, 1000x2000, 1600x3200 och de superstora formaten på 1200x2400.

Vårt brett sortiment av plattformar är mycket lämpligt för att skapa rymden illusion i rummet, mindre brickor behöver mindre underhåll, mycket lämpliga för det livliga området i ditt hem!
Under de senaste åren har plattor i storformat blivit mer och mer populära på grund av deras rena utseende och förmågan att få utrymmet att känna sig större. De tunna porslinpanelerna används vanligtvis i kommersiella miljöer. Främst i lobbyn och tillgång till ett öppet lyxutseende. De är idealiska för upptagna områden som kök eller badrum, men kan användas i alla rum i huset för att göra dramatiska uttalanden. Dessa stora brickor har rektanglar och fyrkanter, keramik och porslin, som kan användas på golv och väggar för att påverka.

Dessa plattformar och plattor är fantastiska! De ger dig ett smidigt, sömlöst, öppet utseende och färre injekteringsfogar. Detta gör det enkelt att underhålla och rengöra. Så människor omfattar plattor med storformat.

Large Format Tiles

2