Pris för förglasade plattor

Som en av de mest professionella tillverkarna och leverantörerna av golvplattor i Kina, erbjuder vi förglasade plattor med billigt pris. Känn dig fri att sälja rabatterade produkter från vår fabrik.

Produktinformation

Priset på förglasade plattor kan locka inuti utrymmet, lika magnifikt som ytterväggarna.

Förglasade plattor tål tryck och sedan kan de användas inomhus som om de vore utomhus, på tak, i plantskolor och till och med i köksplattor.

Golvet är fortfarande det bästa sättet att använda förglasade plattor pris. Oavsett om det är' s för vardagsrummet, vardagsrummet, köket eller rummet, är keramiska plattor det enda valet för alla.

ModellHW6444P
Metodpolerad / matt
Storlek600x600mm
Vatten absorptionunder än 0,5%


vitrified tiles price
De förglasade plattorna tillverkas med en av de finaste teknikerna som kallas dammpressad metod från lera som gör porslinsplattorna täta, vattentäta, finkorniga och jämna, med en skarp kontrastformad look.

De förglasade plattorna har vanligtvis en betydligt lägre vattenabsorptionshastighet, vilket är ungefär mindre än 0,5% jämfört med golvplattans pris som gör dem frostbeständiga eller frostsäkra.marble floor tileHot Tags: förglasade plattor pris, tillverkare, leverantörer, grossist, billig, rabatt, pris

Förfrågning

You Might Also Like