Kakel För Vardagsrum

Som en av de mest professionella tillverkarna och leverantörerna av golvplattor i Kina erbjuder vi förglasade golvplattor till ett billigt pris. Känn dig fri att sälja rabatterade produkter från vår fabrik.

Produktinformation

Vardagsrummet är huvudrummet i ditt hus. Det är' där du kopplar av med familjen och underhåller gästerna, vilket innebär att det får mycket trafik. kakel till vardagsrummet är ett perfekt val som kombinerar stil och funktionalitet och skapar ett bekvämt område att njuta av.

Plattor för vardagsrum kan vara ett snyggt sätt att lägga till personlighet i ditt hus. Det är hållbart och lätt att underhålla vilket gör det till ett förnuftigt val för områden med hög trafik.

ModellHW6793P
Metodpolerad / matt
Storlek600x600mm / 600x1200mm
Vatten absorptionunder än 0,5%


vitrified floor tiles

vitrified floor tiles

vitrified floor tiles

vitrified floor tiles

vitrified floor tilesHur man väljer plattor för ditt vardagsrum


Vanligtvis är det' det är hjärtat i hela familjen. Det här är en plats där du kan umgås med besökare eller koppla av med dina släktingar på natten. Naturligtvis finns det många saker att tänka på när du bestämmer dig för golvplattorna till ditt vardagsrum. Här är några saker du bör tänka på för att hjälpa dig att förstå hur du väljer brickor till ditt vardagsrum.

För att säkerställa ett bekvämt utrymme för alla är det viktigt att välja rätt färg. Det är väldokumenterat att miljöns färg kan påverka det mänskliga undermedvetna. Så mjuka och extrema färger bör undvikas i ditt vardagsrum. Brun, beige, grå och bärnsten är favoritfärgerna i vardagsrummet.

Hållbarhet och underhåll
När du väljer golvplattor till vardagsrummet är hållbarhet en annan viktig faktor att tänka på. Ditt vardagsrumsgolv är inte bara trångt utan utsätts också för fallande och fallande föremål som kan orsaka skador.

Keramiska plattor är ett av de mest hållbara materialen du kan välja mellan. De är hårdare än traditionella plattor och de flesta naturstenplattor. Oavsett ytbehandling säkerställer den styva flygkroppen att de behåller sitt ursprungliga utseende under lång tid.

De flesta brickor är antifouling, vilket innebär att de faktiskt är underhållsfria. Att&# 39 är för att de flesta plattor är glaserade eller förslutna, så ytporositeten hålls på ett minimum.marble floor tile

Hot Tags: kakel för vardagsrum, tillverkare, leverantörer, grossist, billig, rabatt, pris

Förfrågning

You Might Also Like