Grå Porslin GolvPlattor

Som en av de mest professionella golvplattor tillverkare och leverantörer i Kina, vi ger grått porslin golvplattor pris med billigt pris. Känn dig fri att grossist rabatt produkter från vår fabrik.

Produktinformation

600x1200mm grå porslin golvplattor är en övervägande grå glans sten effekt golv kakel som använder mitten av grå och elfenben toner, för att skapa denna realistiska sten effekt utseende. Marmor effekt grå glans golvplattor
är nu mycket populära i inredningstrender på grund av fördelarna användningen av plattor medföra, som för en de inte behöver något underhåll. Time-serien har en glansfinish vilket innebär att de har en fantastisk glans på ytan, perfekt för att reflektera naturligt ljus och göra utrymmen verkar större än de faktiskt är med en ljus och luftig känsla.


Modell:HW6785P storlek:600x600mm/ 600x1200mm

grey porcelain floor tiles

grey porcelain floor tiles

grey porcelain floor tiles

grey porcelain floor tiles  

Denna drömlika grå marmor effekt polerat porslin golv kakel kan skapa en modern och fashionabla känsla för alla rum. Denna 600x1200 mm storformatsgolvkagg med exakt skurna rektifieringskanter ger ett mer sömlöst utseende, vilket skapar en drömlik rymlig känsla för stora öppna designytor. Keramikstrukturen i keramikplattan gör den lämplig för både hushållsbruk och kommersiellt bruk, så den är lämplig för alla rum i hemmet. Den stora formatstorleken gör den speciellt lämplig för stort markutrymme, såsom kök, matsal och växthus. Den unika marmor linjer på plattorna lägga till vackra funktioner utan att styra hela rummet, skapa ett intressant utrymme mycket lämplig för modern och klassisk inredning stilar. Detta golvkaderka i porslin är extremt slitstarkt och passar för upptagna familjer. Det är en hållbar och praktisk golvkaklinkerlösning.
Hot Tags: grå porslin golvplattor, tillverkare, leverantörer, grossist, billig, rabatt, pris

Förfrågning

You Might Also Like