Kajaria KakelPris

Som en av de mest professionella porslin kajaria plattor pris och leverantörer i Kina, ger vi kajaria golvplattor med billigt pris. Känn dig fri att grossist rabatt produkter från vår fabrik.

Produktinformation

kajaria golvplattor är ett slags lyxiga golvplattor integrerar teknisk expertis med utsökta mönster. Varje bricka är utformad med hjälp av ultramodern teknik för att säkerställa hög kvalitet. Dessa premium kajaria golvplattor finns i en mängd unika mönster och storlekar vilket gör dem till en showstopper, alltid. Med de graciösa färgschemana och de eleganta designerna är varje porslinsgolvplattor ett mästerverk på egen hand. Bortsett från att ha fantastiska utseende våra porslin golvplattor är också starka, hållbara och lågt underhåll. Vårt kajaria kakel pris är bra, och är perfekt för hem, hotell & arbetsytor.


Kakelpolerade plattor
MaterialPorslin
Absorption<>
Storlek600x600mm
FunktionSyrafast, Antibakteriell, Värmeisolering, Halkfri, Slitagebeständig
AnvändningInteriör Kakel, Hus golv, super marknad,hotell,villa och så vidare
FärgVi kan producera alla typer av färg enligt ditt krav
BetalningsvillkorL/C,T/T30%insättning i förskott, saldo kommer att betalas av före lastning av T/T

kajaria tiles price

kajaria tiles price


  

Vi tillhandahåller alla typer av porslin golvplattor, polerade vitrified plattor, glaserade vitrified plattor och satin polerat kakel för alla bostadsutrymmen. Vår kollektion av vita kajariagolvplattor pris med extraordinära ytbehandlingseffekter, från matt till high-definition polering.

Vi använder toppmodern onlineplanerare och dimensioneringsteknik för att ge superplanhet för våra kajariagolvplattor och se till att styrkan förblir konstant. Den keramiska kakelytan är belagd med speciella importerade bläck, med en naturlig marmor som utseende, och har hållbarhet badrum kakel och kakel köksgolvet. Dessa porslin golv kakel tål höga övergångsställen och har anti overflow prestanda. Ljusa färger och felfri design kommer att bryta monotonin av solida färger och lägga till pop.VÅR SERVICE:

Som professionell tillverkare och konstruktör av Keramiska GolvPlattor för 20 år, kan vi erbjuda en mängd olika stilar av kakelplattor och erfaren teknisk personal kan vi erbjuda hög kvalitet och bästa pris. Det kommer att skickas direkt från den kinesiska fabriken till din lager eller butik. Vi är övertygade om att vara den bästa leverantören i Kina.


Faq


Q1:Vad är ditt minsta orderantal? (MOQ)

Vi har ingen MOQ. Om vi har lager,vi kommer direkt att sälja till dig. Och om det är mindre än en behållare,brukar vi citera dig som EXW pris.

Q2:Kunde du vänligen skickas mig ett prov?

Ja,självklart är det möjligt att skicka ett prov. Provet är gratis för dig,men som vår fabrik regler,du måste betala för expressen.

Q3:Var är du lokaliserad?

Vi finns i Foshan stad.

Q4:Hur många dagar du behöver för att förbereda ordern?

Om vi har lager,det kanske bara behöver 15days för redo att lasta.

Q5:Vad är leveranstiden?

15-20days efter att ha fått insättningen.

Q6:Skulle du vara snäll och ge mig det lägsta priset?

Ja,vänligen erbjuda oss mer information om dina förfrågningar,gillar färg,storlek och etc. Vi kommer också att ge dig rekommendationen.Hot Tags: kajaria plattor pris, tillverkare, leverantörer, grossist, billig, rabatt, pris

Förfrågning

You Might Also Like